My Soul To Save by Rachel Vincent

My Soul To Save (Soul Screamers, #2)

by Rachel Vincent

When Kaylee Cavanaugh screams, someone dies.

So when teen pop star Eden croaks onstage and Kaylee doesn't wail, she knows something is dead wrong. She can't cry for someone who has no soul.

The last thing Kaylee needs right now is to be skipping school, breaking her dad's ironclad curfew and putting her too-hot-to-be-real boyfriend's loyalty to the test. But starry-eyed teens are trading their souls: a flickering lifetime of fame and fortune in exchange for eternity in the Netherworld--a consequence they can't possibly understand.

Kaylee can't let that happen, even if trying to save their souls means putting her own at risk....

Reviewed by boghunden on

3 of 5 stars

Share
Det her var en stor skuffelse! Bog et var god og virkede som en god indledning til resten af serien, men jeg tog fejl. Serien har bare ikke ret meget at byde på. De første 150 sider går med ingenting. Så kommer der lige 20 siders spænding og så tilbage i den samme gamle rille. Noget godt var der dog; Tod! Tod kan jeg godt lide. Han er min nye bogkarakter-kæreste. Jeg nød hver sætning, der handlede om ham.
Omvendt må jeg indrømme, jeg har svært ved at kende forskel på ham og Nash – også selvom navnet står der. De minder for meget om hinanden.
Jeg læstebogen som ebog og det gjorde bare, at jeg følte bogen var enormt lang. Gang på gang trykkede jeg på “next page” knappen, men blev ved at stå på side 50. Suk.
Om jeg vil læse resten? Nej. Det tror jeg ikke. Livet er for kedeligt til serier, der kun er “okay.” Selvom jeg vil savne Tod!

Last modified on

Reading updates

  • Started reading
  • 13 March, 2012: Finished reading
  • 13 March, 2012: Reviewed